3D glowy, youthful skin

Rejimen tempat gelap yang paling berkesan

Cari rejimen Hari & Malam AntiDarkNIVEA LUMINOUS 630, dengan keberkesanan anti-spot 10x untuk mengurangkan bintik gelap dalam, garis halus dan meningkatkan kilauan kulit.

KUASA LUMINOUS630

MENGURANGKAN BINTIK-BINTIK GELAP & GARIS-GARIS HALUS UNTUK MENDEDAHKAN KULIT MUDA BERSERI, SECARA 3D

NIVEA LUMINOUS630, AntiDark-Spot Serum, telah membuktikan keberkesanan dalam mensasarkan punca tiga punca utama bintik gelap - terdedah pada cahaya matahari, penuaan dan perubahan hormon seperti semasa kehamilan atau menopaus. Ketiga-tiganya boleh mencetuskan ketidakseimbangan melanin, yang membawa kepada hasil yang sama: penampilan bintik gelap di muka.

HASILNYA YANG TERLIHAT

KEBERKESANAN TERBUKTI DALAM 4 MINGGU

before

BEFORE

after 4 weeks

AFTER 4 minggu

Tompok gelap kelihatan ringan

*Berdasarkan kajian Beiersdorf

SAINS

BAHAN TEMUAN ULUNG

LUMINOUS630


LUMINOUS630 adalah hasil daripada 10 tahun penyelidikan yang teliti. Para saintis NIVEA kami memberikan cabaran seumur hidup: untuk mencipta semula enzim manusia yang menghasilkan pigmen melanin. Berdasarkan ini mereka menguji lebih daripada 50,000 bahan aktif yang mungkin dalam pusingan pengoptimuman yang berbeza dan nombor molekul 630 adalah yang paling berjaya dalam mengimbangi pengeluaran pigmentasi dan dengan itu mengurangkan bintik-bintik gelap.


LUMINOUS630 MENYASARKAN BINTIK GELAP PADA
AKAR

LUMINOUS630

PRODUK

THE LUMINOUS630 ANTI DARK SPOT ROUTINE

630 SERUM ANTIDARK-SPOT BERCAHAYA

Serum menggabungkan bahan terobosan LUMINOUS630 dalam kepekatan tertinggi dengan sel mengaktifkan 2X Asid Hyaluronik dan Anti-Oksida. Ia memberikan keberkesanan tertinggi NIVEA dalam mengurangkan bintik-bintik gelap dalam 3 dimensi - ia mengurangkan bintik-bintik gelap sambil menghalang kemunculan semula mereka dengan penggunaan biasa dan mengurangkan garis-garis halus untuk kulit bercahaya 3D & muda dalam 4 minggu *.

 

KEBERKESANAN TERBUKTI*
-67% BINTIK GELAP
-66% GARISAN HALUS
+81% KILAUAN

 

Dengan tekstur lembut dan kerana formula ringannya, serum menyerap dengan cepat ke dalam kulit. Lembut pada kulit dan disyorkan untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

630 SPOTCLEAR BERCAHAYA MELINDUNGI PELEMBAP SPF50 PA+++

Pelembap Hari membantu mencegah kegelapan bintik gelap yang sedia ada & pembentukan yang baru, dengan LUMINOUS630 yang inovatif  dengan SPF50. Ia menggabungkan sel mengaktifkan Asid Hyaluronik dan Vitamin E untuk melembapkan dan mattify kulit dengan tekstur ultra cahaya tanpa rasa melekit.

 

Lembut pada kulit dan disyorkan untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

PERMOHONAN

RUTIN HARIAN UNTUK 3D GLOWY, KULIT MUDA

PAGI

Sapukan LUMINOUS 630 AntiDark-Spot Serum pada muka yang dibersihkan setiap pagi, sambil mengelakkan sentuhan mata langsung, diikuti dengan LUMINOUS630 SpotClear Spot Protect Moisturizer SPF50 PA+++ untuk hasil terbaik.

PETANG

Sapukan Serum AntiDark-Spot Cellular LUMINOUS630 untuk membersihkan muka setiap malam, sambil mengelakkan sentuhan mata langsung. 

Gunakan produk dengan Luminous630 max. 4 kali sehari.

Soalan lazim

OLEH SAINTIS NIVEA

 

Apakah bintik-bintik gelap?

APAKAH BINTIK-BINTIK GELAP?

Bintik gelap di muka adalah hasil pengeluaran melanin yang tidak seimbang.

Melanin adalah pigmen semulajadi yang terdapat dalam kulit kita, dan bertanggungjawab untuk warna kulit semulajadi setiap orang. Walau bagaimanapun, pelbagai faktor boleh merangsang pengeluaran melanin, yang terkumpul di dalam kulit dan menjadi kelihatan di muka sebagai bintik gelap dan tona kulit yang tidak rata.

Bagaimana mereka muncul?

BAGAIMANA IA MUNCUL?

Walaupun terdapat kecenderungan genetik ke bintik-bintik gelap, terdapat sebab-sebab yang berbeza mengapa ia muncul:
  1. Pertama dan paling biasa ialah pendedahan kepada cahaya matahari. Apabila terdedah kepada matahari, kulit secara semulajadi menghasilkan melanin, yang kadang-kadang boleh tersebar dengan tidak sekata.
  2. Apabila kita semakin berusia, pengeluaran melanin dalam kulit juga menjadi kurang tepat dan boleh menyebabkan pembentukan bintik-bintik.
  3. Ketidakseimbangan hormon, contohnya semasa kehamilan atau menopaus, boleh mencetuskan pengeluaran melanin berlebihan
  4. Akhir sekali, bintik-bintik boleh muncul sebagai tanda selepas keradangan kulit, contohnya jerawat.

Apakah LUMINOUS630 dan bagaimana anda menemui bahan ini?

APAKAH ITU LUMINOUS630 DAN BAGAIMANA BAHAN INI DITEMUI?

Di NIVEA, kami taksub dengan kulit dan sentiasa melihat biologi kulit bagi memahami bagaimana untuk memenuhi keperluan pengguna kami.

Begitu juga pendekatan kami terhadap bintik hitam dan tona kulit tidak sekata: kami tahu bahawa bintik-bintik hitam ini terhasil daripada ketidakseimbangan melanin. Oleh itu, kami melihat dengan lebih dekat pada punca utama iaitu enzim yang bertanggungjawab untuk pengeluaran melanin. 

Kami mengambil masa 10 tahun menyelidik untuk mencari bahan penemuan ulung LUMINOUS630. Pertama, kita mencipta semula enzim manusia yang menghasilkan melanin di makmal kami, di mana lebih daripada 50,000 molekul diuji. Selepas pelbagai pusingan pengoptimuman, molekul 630 adalah yang paling berjaya dalam mengimbangi pigmentasi, dan seterusnya mengurangkan bintik-bintik gelap! 630 adalah nombor bertuah kami dan kami ingin menagabdikan di dalam nama produk. Itulah bagaimana bahan ulung kami LUMINOUS630 dilahirkan.

Adakah LUMINOUS630 selamat digunakan dan berkesan?

ADAKAH LUMINOUS630 SELAMAT DIGUNAKAN DAN BERKESAN?

Keutamaan kami di NIVEA bukan sahaja agar inovasi kami berkesan, tetapi juga agar ia selamat untuk kulit. LUMINOUS630 tidak terkecuali dan menjalani prosedur ujian intensif selepas penemuannya.

Pertama, kami uji kebolehcampuran bahan tersebut pada kultur sel di makmal, di mana kami dapat membuktikan bahawa Luminous630 adalah lembut untuk kulit. Keberkesanannya melebihi jangkaan kami.

Selepas penilaian keselamatan yang ketat, kami kemudian menguji bahan tersebut terhadap sukarelawan manusia. Kajian klinikal membuktikan keberkesanan yang luar biasa terhadap bintik gelap!

Akhir sekali, kami menjalankan kajian ke atas pengguna di Malaysia dengan LUMINOUS630 AntiDark-Spot Serum dan menerima maklum balas yang menakjubkan:
-67% BINTIK GELAP
-66% GARISAN HALUS
+81% LUMINOSITI

Apakah LUMINOUS630 dan bagaimana ia berfungsi?

APA ITU LUMINOUS630 DAN BAGAIMANA IA BERFUNGSI?

LUMINOUS630 adalah bahan inovasi ulung NIVEA. Ia adalah bahan yang dipatenkan khusus direka untuk mengurangkan dan membantu mencegah bintik gelap dengan selamat.

LUMINOUS630 menyasarkan kepada punca utama bintik gelap:
1. Ia berfungsi pada aglomerat melanin sedia ada untuk mencerahkan bintik-bintik gelap
2. Dengan penggunaan berterusan, ia mengawal pengeluaran melanin untuk membantu mencegah penampilan bintik yang baru

Kami melakukan kajian klinikal LUMINOUS630 AntiDark-Spot Serum, memeriksa kulit selepas 4 minggu, 8 minggu dan 12 minggu dan membuktikan keberkesanan luar biasa LUMINOUS630:
1. Dalam masa 4 minggu bintik kelihatan ketara lebih cerah
2. Dalam masa 8 minggu intensiti bintik berkurang dengan signifikan
3. Penambahbaikan berterusan dari masa ke semasa dengan penggunaan yang regular