BAGAIMANA NIVEA MENYENTUH PLANET INI

SENTUHAN MENJADIKAN KITA MANUSIA

Deria sentuhan membantu kita berkembang sebagai manusia dan mentakrifkan siapa kita. Kulit, organ terbesar tubuh manusia, adalah laluan utama untuk menyentuh dan membolehkan kita berhubung antara satu sama lain dan dunia di sekeliling kita.

Mari kita membuat dunia kita merasai kuasa positif sentuhan manusia!

baby-hand-holding-adult-finger
Di NIVEA kami percaya kepada kuasa positif sentuhan manusia. Kami berusaha untuk membangunkan produk penjagaan kulit yang membuat anda berasa selesa dengan kulit anda, supaya anda boleh berhubung dengan orang lain dan nikmati kehidupan. Kami memahami kulit secara holistik, mengkaji bagaimana ia menghubungkan kita dengan persekitaran. Bagaimana ia dipengaruhi oleh diet dan emosi kita. Falsafah produk kami adalah untuk mencipta produk penjagaan kulit yang meningkatkan fungsi semula jadi kulit, supaya semua orang boleh mempunyai kulit yang sihat dan cantik.

Kami komited untuk memberi impak positif kepada dunia. Kami telah menetapkan matlamat yang berlestari tinggi. Jabatan penyelidikan kami terus mengembangkan formula untuk menjadikan penjagaan kulit kami sebaik yang mungkin sambil mengurangkan kesan kepada alam sekitar. Kami bekerjasama rapat dengan inisiatif hijau dan rakan kongsi lain untuk mencari cara baru untuk menyentuh planet kita secara positif. Mencipta penjagaan kulit yang lembut kepada planet sejajar dengan kelembutan kepada kulit merupakan cabaran yang NIVEA bersedia untuk atasi dalam segala yang kami lakukan.

TIGA TONGGAK KELESTARIAN NIVEA

Direka untuk membantu kita semua melindungi planet kita, laman web ini menyediakan banyak maklumat mengenai semua aspek penjagaan kulit yang selamat, lembut dan berkesan serta alam sekitar:
nivea-sustainability-skin-comes-first

Kulit didahulukan

Dapatkan manfaat daripada pakar penjagaan kulit terkemuka NIVEA dan ketahui lebih lanjut mengenai komitmen kami terhadap penilaian keselamatan kulit, inisiatif untuk penjagaan kulit yang sihat dan lebih mesra alam, serta bahan-bahan yang diguna NIVEA.
nivea-sustainability-world-is-our-skin

Dunia adalah kulit kita

Ketahui pelbagai cara NIVEA bertujuan untuk meningkatkan kemampanan dalam semua aktiviti kami - daripada penyumberan kepada pembuatan, pembungkusan, dan kitar semula.
nivea-sustainability-honesty-transparency

Kejujuran & Ketelusan

Ketahui lebih lanjut tentang bagaimana NIVEA hidup nilai-nilai kita - dari tatakelakuan kami hingga komitmen, projek bersama, dan inisiatif lain.