Memilih deodoran yang paling berkesan


KEKAL SEGAR SEPANJANG HARI DENGAN DEODORAN YANG PALING BERKESAN

Terdapat hubungan antara keyakinan diri dan kesejahteraan fizikal. Dedahkan ketiak anda dengan yakin dan mendedahkan sains deodoran dan antiperspiran yang kuat.

SEMUA YANG ANDA PERLU TAHU MENGENAI DEODORAN YANG PALING BERKESAN

Kami menjawab soalan lazim mengenai produk kebersihan diri untuk membantu anda mencari yang sesuai untuk gaya hidup anda.

BAGAIMANAKAH DEODORAN BERFUNGSI?

Sebelum kita melihat bagaimana deodoran berfungsi, kita perlu mengkaji apa yang menyebabkan peluh dan logikal sains mengenai peluh.

Faktor persekitaran seperti haba atau stres mampu menyebabkan kelenjar peluh merembeskan air dan garam.

Kebanyakan orang berpendapat bahawa peluh adalah penyebab bau yang tidak menyenangkan. Walau bagaimana, bau peluh sebenarnya disebabkan bakteria pada lapisan kulit yang bercampur dengan peluh di kelenjar apokrin iaitu kelenjar di bawah lengan anda.

Untuk meningkatkan keselesaan dan kesejahteraan anda, semburkan deodoran untuk menghalang bakteria tersebut dan bukannya untuk menutup kelenjar peluh.

ADAKAH ANDA MEMERLUKAN DEODORAN YANG BERBEZA UNTUK BERSUKAN?

Perkara terakhir yang anda mahukan ialah tompok peluh atau bau yang tidak menyenangkan semasa bersenam. Antiperspiran yang kuat seperti NIVEA Stress Protect Spray memastikan kelembapan dan bau terkawal. Formula uniknya menyokong anda walaupun dalam situasi yang paling mencabar.

BAGAIMANAKAH DEODORAN BERBEZA DARIPADA ANTIPERSPIRAN?

  • Deodoran mengurangkan pertumbuhan bakteria di bawah lengan
  • Antiperspiran mengurangkan pengeluaran peluh dan membantu mengurangkan jumlah bakteria yang menyebabkan bau yang berkait rapat dengan peluh
  • Antiperspiran mengurangkan peluh
  • Deodoran memberikan beberapa jam perlindungan daripada bau
  • Antiperspiran memberikan beberapa jam perlindungan daripada peluh.

MEMILIH PRODUK YANG PALING BERKESAN

Dapatkan info dalam memilih bau dan formula yang sesuai dengan jenis kulit dan rutin anda melalui label yang tertera di setiap pek.

MENGETAHUI HARUMAN KHAS UNTUK ANDA

Sudah menjadi kebiasaan bagi NIVEA untuk mencipta produk yang melindungi dan menjaga kulit anda. Oleh sebab itu, perhatian sentiasa diberikan pada formula yang lembut namun berkesan untuk setiap gaya hidup.

Ini bermakna anda boleh memilih produk yang dipadankan dengan mood dan personaliti anda serta dengan mengetahui bahawa ia akan mengekalkan kesegaran anda sepanjang hari.

Peminat aroma feminin pasti menyukai haruman bunga segar NIVEA Fresh Flower Deodorant.

Bagi mereka yang menggemari haruman yang lebih elegan, terdapat NIVEA Powder Touch Antiperspirant yang mampu membuatkan anda berasa feminin sepanjang hari.

Jika anda menggemari haruman NIVEA Creme yang unik dan lembut, anda harus mencuba NIVEA Protect & Care.

sporty-woman-working-out

PRODUK YANG MENYAKINKAN UNTUK GIMNASIUM

Anda hanya mahu fokus kepada rutin gimnasium anda tanpa mahu diganggu dengan keadaan mahupun bau badan anda. NIVEA Dry Comfort mengandungi zink kompleks istimewa yang mampu mencegah keadaan melekit dibawah lengan dan bau badan sehingga 48 jam.
Deodoran dari NIVEA diterokai

Semburan

Semburan. Nikmati rasa lembut dan ketiak yang cantik dengan
Deodoran dari NIVEA diterokai

Kayu

Kayu. Kayu seperti NIVEA Double Effect Violet Senses Antiperspirant Stick memberikan penjagaan lembut kepada kawasan halus seperti ketiak anda Oleh kerana formatnya yang mudah, ia sesuai untuk beg tangan anda dan boleh digunakan dengan tepat dan cepat apabila anda berada di luar dan sekitar.

Deodoran dari NIVEA diterokai

Semburan pam

Semburan pam.

Semburan pam adalah bayi dalam keluarga deodoran Mereka mungkin tidak wujud lama, tetapi mereka tidak boleh dipandang rendah. NIVEA Fresh Natural Pump Spray membolehkan anda mengarahkan formula tepat di mana ia diperlukan untuk perasaan segar dan penjagaan ringan.

Deodoran dari NIVEA diterokai

Antipeluh mengurangkan noda

Antipeluh mengurangkan noda. NIVEA Invisible for Black & White Pure membantu anda melindungi pakaian anda lebih lama dan memastikan anda segar sehingga 48 jam Formula roll-on ini melindungi daripada tanda putih pada pakaian hitam dan memberikan pewarnaan anti-kuning.

APAKAH DEODORAN YANG TEPAT UNTUK SAYA

Cara memilih deodoran yang betul

Explore the products from NIVEA for long-lasting protection