MINYAK NIVEA DI DALAM LOSEN

MEMANJAKAN KULIT DAN DERIA ANDA

INOVASI

Bangunkan pancaindera anda, manjakan kulit anda

LUANGKAN MASA UNTUK DIRI DAN NIVEA OIL DI DALAM LOSEN

Wangian lembut mendakap butiran mikro minyak di dalam losen, yang cepat menyerap untuk kulit licin berseri. Rangkaian NIVEA Oil ini, memberikan kenikmatan minyak dalam losen yang cepat meresap, memanjakan kulit anda dengan haruman yang mempersonakan. Musim bunga telah tiba pada kulit anda dan rasanya luar biasa! Pilih salah satu daripada 2 wangian - Cherry Blossom & Jojoba Oil dan Rose & Argan Oil. Tetapkan mood untuk "Me Time" khas anda, malapkan lampu, nyalakan lilin, mainkan muzik tenang dan manjakan kulit anda serta pancaindera anda dengan kulit yang licin dan berseri.
lp-bauhaus-desktop-product-background

Pilih wangian anda dan nikmati diri anda

MASA UNTUK DIRI SENDIRI BILA-BILA MASA

Nikmati momen harian dengan diri sendiri

lp-bauhaus-desktop-round-image-1

Cari tempat bersendirian anda

Tutup pintu, cabut telefon anda hanya selama beberapa minit dan ikuti saat yang memanjakan diri dengan diri anda sendiri.
lp-bauhaus-desktop-round-image-2

Tetapkan mood

Malapkan lampu, menyalakan lilin, memakai muzik. Apa sahaja yang membuatkan anda berasa santai dan bersedia untuk memanjakan diri anda.
lp-bauhaus-desktop-round-image-3-

Manjakan diri anda

Berikan kulit anda kelonggaran yang anda layak dan manjakan diri anda dengan Minyak NIVEA baru dalam Losen.

PETUA BERKAITAN BADAN

Ketahui cara memanjakan pancaindera dan kulit anda

MINYAK BADAN VS
LOSEN BADAN MELEMBAPKAN & MENJAGA BADAN ANDA

Membuat masa untuk penjagaan badan yang berkesan adalah penting untuk mengekalkan kulit licin yang cantik. Ketahui faedah unik minyak badan dan losen.

NIKMATI DERIA ANDA
DENGAN BAU CHERRY BLOSSOM

Sejarah pokok bunga ceri, apa yang menjadikan bau begitu unik dan bagaimana untuk memulihkan rutin penjagaan badan anda dengan penjagaan minyak yang menyerap cepat losen badan.

LAWATI SPA MANDIAN GELEMBUNG ANDA
SENDIRI DI BILIK MANDI ANDA

Bayangkan diri anda di rumah berehat dengan cahaya lilin hangat, muzik klasik dan wangian yang menarik - sempurna! Dengan hanya beberapa helah, beberapa produk mandi seperti gel mandi, sabun mandi dan bubblebath, anda boleh membuat tempat percutian spa santai anda sendiri di bilik mandi anda.